Produsul Anului 2022 – Pentru Inovatie

MISIUNE
  La baza procesului de creație stă respectul pentru oameni și natură. De aceea, toate produsele lansate au scopul de a da forma unei viziuni pentru a crea un lucru cu valoare veșnică.
„MICILE DETALII POT SCHIMBA LUMEA”

DESPRE GAMA

Sense Catifelant & Protector

Am adus un trend pe piața românească prin folosirea de ambalaje BIOpet, ingrediente naturale în proporție de 99,3%, ambalaj fără etichetă, ci imprimate cu o vopsea comestibilă, non-toxică.

 

Sense Catifelant

Săpun gel îmbunătățit cu Vitamina E pentru un plus de hidratare si îmbogățit cu parfum NeoLift de miere și pepene galben. Cele două componente naturale au fost special alese pentru a avea grijă de pielea uscată și iritată.

 

Sense Protector

Săpun gel care conține Acid Lactic, un component activ ce favorizează reînnoirea celulelor pielii, exfoliază, îmbunătățește textura și aspectul pielii si are efect bactericid.

DE CE SĂ

ALEGI

PRODUSELE

Sense Cosmetics Logo

Am ales pentru gama Sense ambalaje BioPet. În acest fel se închide cercul pentru producția unor produse cu un impact redus asupra mediului.
Produse extrem de performante, cu ambalaj din plante, cu un conținut cu peste 99,3% ingrediente naturale, fară conservanți, care nu sunt făcute după niste rețete standard.
Produsul nostru nu are etichetă, ci este imprimat cu o vopsea comestibilă, non-toxică, ce este folosită și la fabricarea jucăriilor pentru copii.                                                             

De ce să alegi produsele românești?

Pentru a susține economia României 

O țară este dependentă de poporul ei ca să se dezvolte. Iar modul în care putem susține economia României este cumpărând de la producătorii locali.

Pentru a ne încuraja concetățenii

Nimic nu se face cu ușurință, iar singurul mod prin care ca indivizi putem alimenta motivația producătorilor este să cumpărăm de la ei.

Pentru ca sunt sănătose

Producătorii români care în loc să se folosească de substanțe artificiale pentru a-și crește producția, se mulțumesc cu productii mai moderate, dar sănătoase și de înaltă calitate.

UNDE LE GĂSEȘTI

Credem în parteneriate sănătoase atât la propriu, cât și la figurat. Mai jos sunt câțiva dintre partenerii noștri din RETAIL, unde puteți găsi produsele noastre.

maxi farma partener sense cosmetics
omv partener sense cosmetics

Marketing CAHM

No Comments

Post a Comment