Despre noi

Cunoaștem foarte bine piața și consumatorii finali.

Știm ce contează și suntem capabili să producem exact ceea ce au nevoie clienții.

CINE SUNTEM

CAHM a fost dezvoltat în 2009 din dorința noastră de a face o schimbare pozitivă pe piața produselor cosmetice hoteliere din România. Obiectivul nostru este să dezvoltăm o afacere puternică și durabilă, bazându-ne pe satisfacția clienților noștri în timp ce creștem alături de aceștia.

Suntem o echipă tânără și entuziastă, lucrând din greu pentru a oferi produse de înaltă calitate la prețuri accesibile, personalizate în funcție de nevoile clienților noștri. Ne străduim să ne îmbunătățim constant pe măsură ce împărtășim experiența noastră. De aceea depunem mult efort în alegerea partenerilor și furnizorilor noștri și lucrăm doar cu cei mai profesioniști și orientați spre calitate.

În fiecare zi ne străduim să construim o afacere mai solidă, cu servicii rapide și fiabile pentru clienții noștri, fiecare fiind la fel de important pentru noi.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI

CERTIFICARE GMP

Bunele practici de fabricație (GMP) sunt practicile necesare pentru a se conforma orientărilor recomandate de agențiile care controlează autorizarea și acordarea licențelor pentru fabricarea și vânzarea de alimente și băuturi, produse cosmetice, produse farmaceutice, suplimente alimentare, Aceste linii directoare prevăd cerințe minime pe care trebuie să le îndeplinească un producător pentru a se asigura că produsele lor au o calitate constantă, de la un lot la altul, pentru utilizarea intenționată.

GMP Certified
cpnp certification

CERTIFICARE CPNP ​

Portalul de notificare a produselor cosmetice (CPNP) este un sistem de notificare online creat pentru punerea în aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1223/2009 privind produsele cosmetice. 

Certificarea produselor noastre include: testete Microbiologice, Fizico-Chimice, Dermatologice, CPSR – Cosmetic Product Safety Report, Studii de migrare a ambalajului in produs, Studii de stabilitate, documente PIF.

AVIZ MINISTERUL SĂNĂTĂȚII

Produsele sunt avizate de Ministerul Sanatatii 2251BIO/01/21.24

Eficacitate biocidă:

SR EN 1500: dezinfecția igienică a mâinilor prin frecare – 3 ml (30 secunde)

SR EN 14476: virucid – 3 minute

SR EN 13727: bactericid – 30 secunde

SR EN 13624: levuricid, fungicide – 60 secunde / 1 – 3 – 5 min

SR EN 14348: micobactericid, tuberculocid – 1 min / 3 min

SR EN 12791: dezinfecția chirurgicală a mâinilor – 3×3 ml 3 min

avizat ministerul sanatatii
productie model 5s

PRODUCȚIE MODEL 5S

5S este o metodă de organizare la locul de muncă care folosește o listă de cinci cuvinte japoneze. Acestea au fost traduse prin: „Sortare”, „Setare în ordine”, „Strălucire”, „Standardizare” și „Susținere”. Lista descrie modul de organizare a unui spațiu de lucru pentru eficiență prin identificarea și stocarea articolelor utilizate, menținerea zonei și a articolelor și susținerea noii comenzi. Procesul de luare a deciziilor provine de obicei dintr-un dialog despre standardizare, care creează înțelegerea între angajați a modului în care ar trebui să lucreze eficient.

RECICLARE

Pentru că ne interesează producția sustenabilă și protejarea mediului înconjurător, suntem foarte atenți la feul în care reciclam atât materiile prime, cât și produsele finite. În acest sens, avem un contract de recuperare a deșeurilor puse pe piață.

Acesta este conform Legii 249/2015 și aplică principiul răspunderii extinse a producătorului.

 

reciclare sense cosmetics
energie regenerabila fabrica baicoi

ENERGIE REGENERABILĂ

Unitatea noastră de producție din Băicoi, județul Prahova beneficiază de energie electrică obținută exclusiv din surse regenerabile, furnizorul de energie fiind certificat în acest sens.

AMBALAJE RECICLABILE

Maturitatea unui producător consta și în felul în care reușește înțeleagă toate aspectele afacerii sale. În acest sens, ne-am concentrat eforturile în direcția sustenabilității.

 

Astfel, folosim ambalaje reciclabile pentru produsele noastre: rPET sau Plant Bottle.

pet plant bottle recycle
FSC certificare

CERTIFICARE FSC

Obținerea certificării FSC arată respectul față de cele mai înalte standarde sociale și de mediu de pe piață. Preocuparea cu privire la starea pădurilor și a resurselor lemnoase din lume crește, iar FSC oferă o soluție credibilă la problemele sociale și de mediu complexe.

ECO LABEL

CERTIFICATION

Înființată în 1992 și recunoscută în  în întreaga lume, eticheta ecologică a UE este o etichetă de excelență ecologică acordată produselor și serviciilor care îndeplinesc standarde ridicate de mediu pe tot parcursul ciclului lor de viață: de la extracția materiei prime, la producție, distribuție și eliminare. Eticheta ecologică a UE promovează economia circulară încurajând producătorii să genereze mai puține deșeuri și CO2 în timpul procesului de fabricație. 

eco label
nordic swan eco label

CERTIFICARE
NORDIC SWAN

Eticheta ecologică Nordic Swan creează soluții durabile bazate pe o evaluare a ciclului de viață și pe un obiectiv general de reducere a impactului asupra mediului din producția și consumul de bunuri. Cerințele dure în toate fazele unui ciclu de viață al produselor și strângerea continuă a acestora pentru a crea o dezvoltare durabilă este fundamentul etichetei ecologice Nordic Swan.