sense-catifelant

Produse de îngrijire corporală în ambalaje eco-friendly

Îți place să încerci diferite produse de îngrijire corporală însă te gândești mereu ce se întâmplă cu ambalajul după terminarea produsului? Anual se produc peste 320 de milioane de tone de plastic ce sunt folosite la ambalarea produselor de beauty și skincare. Majoritatea acestora ar putea fi înlocuite cu variante sustenabile. Produsele Sense Cosmetics folosesc ambalaje BioPet, eco-friendly de calitate superioară completate de un design simplu și curat.

CAHM Europe își propune să lanseze doar produse cu un procent cât mai mare de ingrediente naturale și cât mai sustenabile cu putință. Ambalajele produselor sunt confecționate din materiale biopet din surse regenerabile, ce vor schimba felul în care consumatorii se raportează la obiceiurile lor de consum.

Pornind de la conceptul “Small details can change de world!”, CAHM Europe a creat produse adiacente în cea mai de succes gama hotelieră “Sense – Inspired by nature”, aducând astfel cei 14 ani de experiență din HORECA, direct în lanțurile de retail și farmaceutice.

CAHM Europe este o companie 100% românească, lider de piață ca fiind cel mai mare producător de cosmetice hoteliere din România, cu o cifră de afaceri de peste 25 milioane de lei în 2021. Activitatea este desfășurată din 2009 până în prezent în două puncte de lucru din județul Prahova, urmând ca în 2022 să deschidă cea de-a treia fabrică de producție.

Printre brandurile noi intrate pe piața românească de retail ar fi Milmil, Dermomed sau Viorica din Republica Moldova. Aceste branduri sunt produse care intră în concurența indirectă a săpunului Sense Catifelant deoarece Sense Catifelant vrea să deschidă o nouă categorie de săpunuri lichide, și anume categoria de săpun concentrat.

Lunar, în cadrul celor două fabrici se pot produce 686 tone de săpun solid și 440 tone de săpun lichid ce sunt ambalate în moduri inovative de la sticle de dimensiuni mici, până la canistre de 5 L. Produsele sunt certificate la nivel european.

De unde puteți achiziționa produsele Sense Cosmetics?

Din magazinele de retail: Kaufland, Cora, Penny și Auchan Ploiești

Din farmacii: MaxiFarma și Richter 

Online: elefant.ro, emag.ro și bigmarket.ro

Marketing CAHM

No Comments

Post a Comment