RETAIL

În calitate de retailer, alegerea unui produs pentru magazinul dvs. ar putea fi dificilă, deoarece există o mulțime de opțiuni. Produsele ar trebui să aibă o cerere mare, dar trebuie să fie profitabile.

Înainte de a achiziționa un produs sau o linie de produse, ar trebui să luați în considerare: Vandabilitatea, Marja de profit, Valoarea vânzărilor, Popularitatea, Calitatea și, de asemenea, Diversitatea. Produsele noastre au toate aceste standarde și orice retailer va reuși să le vândă.

Mai mult decât atât, suntem un producător local, cu două unități de producție și capacitatea de a dezvolta noi produse, adaptate contextului socio-economic actual.

PHARMA

Pornind de la conceptul “Small details can change de world”, CAHM a creat produse adiacente în cea mai de succes gama hotelieră “Sense – Inspired by nature”, aducând astfel cei 11 ani de experiență din HORECA, direct în lanțurile farmaceutice.

Laboratorul de cercetare al CAHM, condus de Dr. Chemist Alina Negoi, a lucrat peste 8 luni la rețetele noilor produse propunând pentru piața de retail rețete ce pot fi mai degrabă comparate cu ale produselor din categoria dermatocosmetice.

Acestea sunt simple, dar complexe și sunt diferite de rețetele clasice aflate în retail. Testele au fost exigente și au fost realizate atât pe grupuri interne, cât și externe. 

Dezinfectanți pentru mâini

În timp ce spălarea mâinilor cu apă și săpun timp de 20 de secunde este una dintre cele mai bune modalități de a preveni răspândirea virușilor, utilizarea dezinfectantului pentru mâini este următorul lucru cel mai bun, mai ales dacă sunteți departe de casă.

Dincolo de eficiență, produsele Sense sunt atât portabile, cât și ușor de utilizat, datorită ambalajelor realizate, având în vedere siguranța și confortul consumatorilor.

Dezinfectanți de suprafețe

Dezinfectantul de suprafețe Sense a fost conceput pentru a servi suprafețe multiple. De la dezinfectarea plăcilor, la suprafețe metalice, textile, epoxidice și chiar de sticlă, materiale plastice, ciment, lemn.

Toate acestea pot fi dezinfectate fără clătire cu cel mai nou produs din gama Sense Emergency. Conține 70% alcool și acționează rapid împotriva bacteriilor și ciupercilor. Nu necesită diluare și are un aspect omogen, cu un miros care nu deranjează nici măcar pe cei mai sensibili consumatori.

Cosmetice Hoteliere

Plecând de la conceptul de frumusețe care se regăsește în simplitate, am dezvoltat linia de produse cosmetice Sense dedicate hotelurilor. Simplitatea elegantă, combinată cu ingrediente de înaltă calitate, răsfață corpul și încântă simțurile. Toate acestea, pentru a oferi oaspeților o experiență cat mai naturală.

Designul neutru, împreună cu aromele proaspete de iasomie, portocală, ceai verde și Dovelia fac din produsele Sense, o alegere care adaugă valoare atât hotelului, cât și experienței clienților.