MICILE DETALII POT SCHIMBA LUMEA

DESCOPERĂ CELE MAI NOI PRODUSE SENSE

 

sapun lichid sense catifelant 330 ml

SĂPUN SENSE CATIFELANT 330 ML

 

Săpun catifelant cu peste 99.3% ingrediente naturale și o picătură de parfum intens. De asemenea, am folosit o formulă foarte concentrată, căreia i-am adăugat vitamina E pentru a crea o barieră naturală pentru a-ți proteja pielea. În acest fel, o singură apăsare de pompiță este suficientă pentru o spălare eficientă care surprinde de fiecare dată prin senzația de catifelare pe care o lasă pielii.

 

SĂPUN SENSE CU ACID LACTIC 330 ML

 

Săpun cu Acid Lactic, testat bactericid, cu peste 99.3% ingrediente naturale și o picătură de parfum intens. Acidul lactic ajută la reglarea acidității, este delicat și înmoaie cheratina din piele, îmbunătățind capacitatea acesteia de a-și menține umezeala. Parfumul exotic își păstrează intensitatea o perioadă îndelungată după utilizare. O singură apăsare de pompiță este suficientă pentru o spălare eficientă.

sapun lichid sense acid lactic 330 ml

ALTE PRODUSE 

Dincolo de eficiență, produsele Sense sunt atât portabile, cât și ușor de utilizat, datorită ambalajelor realizate, având în vedere siguranța și confortul consumatorilor.

CATEGORII DE PRODUSE

Beneficii

Plecând de la conceptul de siguranță pentru consumatori, am dezvoltat o întreagă familie de produse, fiecare având atât caracteristici practice, cât și senzoriale. Toate acestea oferă o toleranță excelentă a pielii și o siguranță maximă.

certificate sense cosmetics

Certificate

Bactericid, levuricid și virucid. Complet testat și certificat în conformitate cu standardele UE.

produse hidratante sense cosmetics

Hidratante

Produse pentru dezinfectarea mâinilor care sunt si hidratante. Nu lasă pielea uscată.

produse florale sense cosmetics

FLORALE

Respectă pielea și au, de asemenea, o aromă frumoasă și încântătoare de iasomie și portocală.

DE CE SA ALEGI PRODUSELE SENSE

Plecând de la conceptul de siguranță pentru consumatori, am dezvoltat o întreagă familie de produse, fiecare având atât caracteristici practice, cât și senzoriale. Toate acestea oferă o toleranță excelentă a pielii și o siguranță maximă.

Înțelegând standardele industriei și nevoile consumatorilor, ne asigurăm că avem soluția potrivită pentru fiecare nevoie. În același timp, ne străduim să diversificăm permanent gama de produse și planificăm să lansăm mai multe produse pentru dezinfectare și protecție.

PARTENERI RETAIL

Credem în parteneriate sănătoase atât la propriu, cât și la figurat. Mai jos sunt câțiva dintre partenerii noștri din RETAIL, unde puteți găsi produsele noastre.

OMV Logo

Posta Romana Logo

Ce spun clienții noștri

    Sorry, no posts matched your criteria.